Isteri melayu sex hisap butu kawan anak Free nude online picture chat

diaorang kata okeyla krn diaorang berdua dengan member dia. Krn diaorang daah pernah kene jolok, jadi aku hanya geselkan kon aku kat lurah diaorang sampai berair supaya senang masuk. Rupanya dlm mainan aku tuh, diaorang daah climax 3 kali. diaorang cakar tangan aku and marah aku suruh laju laju.

Mulanya aku tak ada la niat apa apa dengan diaorang krn tak baik tolong orang minta balasan. sasaja aku pelan pelan dayung supaya diaorang akan terus climax and mahu lagi.

saya memang syok giler kat cikgu nie pasal badan dia montok abis siot.... buat2 sakit pasal saya nak tengok dia tetek yg besar...

sampai satu taman perumahan dia stop dier nyer car kat depan satu rumah..

diaorang kata okeyla and aku pun masuk bilik terus boom. aku minta maaf krn tak sedar and aku tengok kain yangg aku pakai basah.

Pukul 9 pagi aku bangun pegi kencing and dlm mamai, aku ingat diaorang daah kluar dengan member diaorang naik keta aku, rupanya diaorang tak kuar and member diaorang sorang sahaja yangg kluar. sampai satu masa aku buka mata rupanya diaorang tengah main kon aku. Aku buat buat pejam mata, and makin lama makin syok pulak. Lepas tuh aku tengok diaorang dengan muka tak faham. Diaorang kata mahu merasa la main dengan aku walau sali. Lepas mandi, pakai minyak wangi sikit and aku tak bagi diaorang pakai minyak wangi krn aku suka bau perempuan pure tanpa wangian. Puting diaorang daah tak berapa merah tapi kecik je.

aku terpaksa melepaskan nafsuku hanya menonton vcd lucah setiap hari..

suatu hari anak aku telefon aku, " ibu, boleh x din bawa balik kawan din hujung minggu ni?? setelah selesai mengemas meja, din mengajak rahman masuk ke bilik untuk berehat.. setelah selesai, aku pergi mandi untuk bersihkan diri..

dalam time perjalanan balik school saya mintak no hp dia kot2 saya boleh main ngan dia lagi...Aku tinggal di kuala lumpur sudah hampir 10 tahun.. aku sudah bercerai dengan suami ku hampir 3 tahun.. anak aku dapat melanjutkan pelajaran ke ipta shah alam.. aku bosan hidup dengan suamiku yang jarang berada di rumah.. so kadang2 aku hanya tinggal sorang di rumah kerana anak aku duk di asrama.. bila tinggal seorang diri, aku kesunyian dan terasa inginkan belaian seorang lelaki.. harh harh harh" "Sayang abang daah mahu sampai daah nih, aharh aharh. Sampai agak geli aku berenti and terus baring atas dia. diaorang tak kesah pancut dlm krn diaorang ada pil perancang yangg diaorang curi kat rumah kakak diaorang masa diaorang pegi dulu.Isteri Montok Tetek Besar dihisap budak sekolah - Cita nie berlaku time saya form 3.. k la,,, nak dijadikan cerita cikgu saya nie umur dia 23.. Korang nak tau time dia bertugas jer saya mesti pegi klinik..

Leave a Reply